Образователен център ТАИС

гр. Варна, бул. Съборни 40

тел: 0899 233793

Вторник, 30 Август 2016 06:07

Курсове по английски език

Образователен център ТАИС град Варна, член на Асоциацията на преподавателите по немски език ,организира курс по английски език за начинаещи и напреднали. Обучението в Езиков център ТАИС, Варна се провежда от преподаватели-филолози и се работи по най-нови и одобрени учебни системи, разработени специално за чужденци. Курсът по английски  език е индивидуален или в групова форма на обучение и се провежда в удобно за курсистите време. Учебната система е Elevator. Към нея има мултимедия, включваща много упражнения за слушане с разбиране и за говорене. Записването за курс по английски език става на място в школата на адрес: бул. Съборни 40 ет.2 или на телефон: 0878 680656.
Публикувана в Курсове
Образователен център ТАИС град Варна организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Курсът по английски език е за начинаещи и се провежда по учебната система Elevator. Курсът по английски език се води от преподавател-фололог, който е специализирал във Великобритания. Курсът започва на 21.06. в 18:00 часа. Занятията ще се провеждат във вторник и четвъртък от 18:00 до 20:00 часа. Записването става на място в школата ни на адрес : бул. Съборни 40 ет.2 или на телефон : 0878680656. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Образователен център ТАИС град Варна организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Курсовете по английски могат да бъдат в индивидуална или групова форма на обучение. Индивидуалните курсове по английски език се провеждат в удобно за курсиситите време, а груповото обучение се провежда в малки групи. Курсовете по английски в Школа ТАИС се водят от специалисти-филолози. Учебните сиситеми по английски език са най-нови и одобрени. Ние предлагаме курсове по английски за деца, които са индивидуални и се провеждат в удобно време. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Вторник, 03 Май 2016 00:00

Курсове по английски

Образователен център ТАИС град Варна организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Курсовете по английски могат да бъдат в индивидуална или групова форма на обучение. Индивидуалните курсове по английски език се провеждат в удобно за курсиситите време, а груповото обучение се провежда в малки групи. Курсовете по английски в Школа ТАИС се водят от специалисти-филолози. Учебните сиситеми по английски език са най-нови и одобрени. През месец май стартираме нови курсове по английски език за всички нива и възрасти. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Образователен център ТАИС-Варна предлага индивидуални курсове по английски език за всички нива и възрасти. Обучението по английски език се провежда от специалист-филолог с богат опит в сферата на преподаването. Работим по една от най-новите и успешни системи по английски език за българи. Уроците по английски са за деца и възрастни. Индивидуалните уроци по английски език за първо ниво А1 се провеждат в удобно за Вас време. Всеки ундивидуален курс е с продължителност 30 учебни часа или по-голяма. Занятията могат да бъдат 2, 3, 4 пъти седмично или всеки ден. Те са с продължителност 3 учебни часа /2 астрономически/ за учебници след 6 клас и възрастни и 2 учебни часа /1,20 мин./ за деца. В зависимост от възрастта и учебната система е различна. За възрастни е Elevator , а за деца използваме учебната сиситема Welcome. Доверете се на нашия опит и знания!  
Публикувана в Курсове
Вторник, 30 Юни 2015 11:28

Езикови курсове през юли

Образователен център ТАИС гр. Варна стартира записвания за летните езикови курсове по: английски, немски, френски, руски, испански, италиански и нидерландски език.  Груповото обучение се провежда два пъти седмично по 3 учебни часа. Заятията са за начинаещи и напреднали.  Ние в Езиков център ТАИС работим по най-нови и утвърдени учебни системи. Преподавателите са на най-високо ниво, завършили са образование в най- престижните университети в България и чужбина.  Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Езиков център ТАИС стартира групови обучения през месец юли. Обученията фигурират в нашия сайт - раздел График месец юли !  За повече информация и записвания се обърнете към нашия екип на телефон 0878 680656 или на адрес бул. Съборни 40 ет.2 . 
Публикувана в Курсове
Езиков  курс по немски за начинаещи  Модул от 30 учебни часа- 10 посещения. Групата стартира на 24.06.2015 г от 18:00 часа. Занятията ще се провеждат в сряда и петък от 18:00 до 20:00 часа. Цената на модула е 80 лв. и включва учебните материали.  Остава 1 свободно място  Езиков курс по английски език Модул от 30 учебни часа ( 10 посещения по 3 учебни часа) . Групата ще стартира на о1.07.2015 г от 12:00 часа. Занятията ще се провеждат в сряда и петък от 12:00 до 14:00 часа. Цена на модула - 80 лв. с включени учебни материали.  Остават 2 свободни места 
Публикувана в Курсове
Вторник, 16 Юни 2015 10:19

Летни езикови курсове

Езикова школа ТАИС-Варна е член на Асоциацията на преподавателите по немски език. Вече четири години ние успешно подготвяме деца и възрастни по немски език. Предлагаме обучение на високо ниво по най-нови и утвърдени учебни системи. нашите преподаватели са се обучавали в чужбина.  Езиков център ТАИС град Варна стартира летни езикови курсове за начинаещи и напреднали. Езиковите курсове през юли и август са по английски, немски, френски, испански, нидерландски и руски език.  Обучението се извършва от специализирани преподаватели-филолози по специалини учебни системи. Занятията са индивидуални или в група. Индивидуалиалните езикови курсове се провеждат в удобно за курсистите време, а груповото обучение се провежда два пъти седмично- през деня или вечер. Заповядайте при нас!
Публикувана в Курсове
Езикова школа ТАИС-Варна е член на Асоциацията на преподавателите по немски език. Вече четири години ние успешно подготвяме деца и възрастни по немски език. Предлагаме обучение на високо ниво по най-нови и утвърдени учебни системи. нашите преподаватели са се обучавали в чужбина.  Езиков център ТАИС град Варна стартира обучение по немски и английски език за начинаещи. Нашите групи са малки- до 5 човека , а обучението се извършва по най-новите учебни системи. Езиковият курс по немски език за начинаещи включва обучение от 60 учебни часа - ниво А1, според Общата европейска езикова рамка. Цеаната на модула е 150 лв., а учебните материали са включени в цената. За предвидените 60 уч. часа ще се запознаете в основи с немската граматика и лексика. Занятията се провеждат два пъти седмично по 3 учебни часа в сряда и петък от 18:30 до 20:30 часа. Езиковият курс по английски език за начинаещи се провежда два пъти седмично по три учебни часа. Занятията са в сряда и петък от 18:30 до 20:30 часа. Модулът е 60 учебни часа или цялото ниво А1. Цената на курса с включени учебни материали е 150 лв. Групата по английски език е до 5 човека. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Страница 1 от 4

Преводи и легализация 

Карта на сайта 

Харесайте ни