Образователен център ТАИС

гр. Варна, бул. Съборни 40

тел: 0899 233793

Вторник, 30 Август 2016 06:07

Курсове по английски език

Образователен център ТАИС град Варна, член на Асоциацията на преподавателите по немски език ,организира курс по английски език за начинаещи и напреднали. Обучението в Езиков център ТАИС, Варна се провежда от преподаватели-филолози и се работи по най-нови и одобрени учебни системи, разработени специално за чужденци. Курсът по английски  език е индивидуален или в групова форма на обучение и се провежда в удобно за курсистите време. Учебната система е Elevator. Към нея има мултимедия, включваща много упражнения за слушане с разбиране и за говорене. Записването за курс по английски език става на място в школата на адрес: бул. Съборни 40 ет.2 или на телефон: 0878 680656.
Публикувана в Курсове
Образователен център ТАИС град Варна организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Курсът по английски език е за начинаещи и се провежда по учебната система Elevator. Курсът по английски език се води от преподавател-фололог, който е специализирал във Великобритания. Курсът започва на 21.06. в 18:00 часа. Занятията ще се провеждат във вторник и четвъртък от 18:00 до 20:00 часа. Записването става на място в школата ни на адрес : бул. Съборни 40 ет.2 или на телефон : 0878680656. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Образователен център ТАИС град Варна организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Курсовете по английски могат да бъдат в индивидуална или групова форма на обучение. Индивидуалните курсове по английски език се провеждат в удобно за курсиситите време, а груповото обучение се провежда в малки групи. Курсовете по английски в Школа ТАИС се водят от специалисти-филолози. Учебните сиситеми по английски език са най-нови и одобрени. Ние предлагаме курсове по английски за деца, които са индивидуални и се провеждат в удобно време. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Вторник, 03 Май 2016 00:00

Курсове по английски

Образователен център ТАИС град Варна организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Курсовете по английски могат да бъдат в индивидуална или групова форма на обучение. Индивидуалните курсове по английски език се провеждат в удобно за курсиситите време, а груповото обучение се провежда в малки групи. Курсовете по английски в Школа ТАИС се водят от специалисти-филолози. Учебните сиситеми по английски език са най-нови и одобрени. През месец май стартираме нови курсове по английски език за всички нива и възрасти. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Вторник, 19 Януари 2016 00:00

Курсове по английски и немски

Образователен център ТАИС град Варна, член на Асоциацията на преподавателите по немски език ,организира езикови курсове по английски език и немски език. Обучението по английски и немски език се провежда в малки групи- до пет човека. Езиков център ТАИС работи с преподаватели, завършили обучение в най-престижни университети в България и чужбина. Преподавателският състав е с опит и работи по най-нови и одобрени учебни системи, разработени специално за чужденци. Курсът по английски език започва на 22.01.2016г. Занятията ще се провеждат в сряда и петък от 18:00 до 20:00 часа. Цената на курса е 80 лв. Учебните материали са безплатни! Курсът по немски език започва на 21.01.2016г. в 18:00 часа. Занятията ще се провеждат във вторник и четвъртък от 18:00 до 20:00 часа. Цената на курса е 80 лв. с включени учебни материали. За записване: бул. Съборни 40 ет.2 или на телефон: 0878 680656. Очакваме ви! 
Публикувана в Курсове
Вторник, 08 Декември 2015 11:12

Курсове по английски -Варна

Образователен център ТАИС град Варна, член на Асоциацията на преподавателите по немски език ,организира езикови курсове по английски език. Обучението по английски език в школа ТАИС е на най-високо ниво и се води от специализирани преподаватели с филологическо образование и дългогодишен стаж в сферата на преподаването. Учебните сиситеми за курсовете по английски език са най-нови, интензивни и инетрактивни. Курсовете по английски език са за начинаещи или напреднали, за деца, ученици и възрастни. Курсовете по английски могат да бъдат в индивидуална или групова форма на обучение, в зависимост от степентта на трудност на нивото и от желанията на курсистите. Очкавайте нашите стартиращи групи по английски език през месец януари! 
Публикувана в Курсове
Сряда, 07 Октомври 2015 08:35

Курсове по английски-Варна

Образователен център ТАИС град Варна, член на Асоциацията на преподавателите по немски език , предлага езикови курсове по английски език за всички нива и възрасти. Обучението се води от специалиразни преподаватели по най-нови учебни системи. Курсовете по английски език за деца могат да бъдат индивидуални или групови. Курсовете по английски за възрастни също могат да бъдат индивидуални или групови. Индивидуалните курсове по английски за възрастни се провеждат в удобно за курсистите време. Груповите занятия се провеждат два пъти седмично. Курсовете по английски в езикова школа ТАИС са на високо ниво и се провецдат от специалисти. Заповядайте при нас!
Публикувана в Курсове
Четвъртък, 30 Април 2015 00:00

Езикови курсове Варна

Езиков център ТАИС гр. Варна провежда езикови курсове по: английски, немски, френски, испански, италиански, руски, румънски, гръцки, турски и нидерландски език. Езиковото обучение е съобразено с Общата европейска езикова рамка и е разделено на нива- А1, А2, В1, В2, С1 и С2. Езиков център ТАИС е член на Асоциацията на преподавателите по немски език в България и вече качествено и коректно обучава курсисти четвърта година. Езиковите курсове по немски и английски език могат да бъдат индивидуални, съобразени изцяло с Вашите изисквания или групови. Груповото обучение по английски или немски език се провежда два пъти седмично. Езикова школа ТАИС предоставя безплатни учебни материали на всички свои клиенти. Нашият екип е изцяло от млади и мотивирани преподаватели, които са завършили най-престижните универсистети в България и чужбина. Заповядайте при нас!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Публикувана в Курсове
Езиков център ТАИС - гр. Варна организира групово обучение по английски език за начинаещи, ниво А1. Модулът е от 30 учебни часа. Групата стартира на 13.05.2015г. от 18:00 до 20:00 часа, а занятията се провеждат два пъти седмично- в сряда и петък.  Курсът е предназначен за абсолютно начинаещи в английския език и започва от азбуката. Модулът от 30 уч.часа ще даде на курсистите обща представа за езика, ежедневна лексика, както и граматика- сегашно просто време и сегашно продължително време, както и разликата между тях. Ние в езикова школа ТАИС работим по най-новата учебна система по английски език за чужденци, която включва много упражнения за слушане с разбиране и за говорене.Очакваме ви!
Публикувана в Курсове
Понеделник, 13 Април 2015 17:12

Индивидуален курс- английски език

Езиков център ТАИС - гр. Варна организира индивидуални курсове по английски език за всички нива и възрасти. Обучението по английски език се провежда в удобно за курсистите време.  Индивидуалното обучение по английски език за деца се провежда във време, съобразено със смяната на децата в училище, както и в почивните дни. Работим по учебна система, разработена специално за деца, която съдържа мултимедия и подготвя учениците за изпитите на Кеймбридж. Учебникът 'Welcome" има в комплекта и учебна тетрадка, която е предвидена домашни упражнения. Мултимедийните уроци  са в подкрепа на малките курсисти и им помагат в затвърждаване на знанията по английски.  Индивидуалното обучение за възрастни по английски език се провежда на нива според Общата европейска езикова рамка, като се започва от ниво А1. Курсистите, които имат познания по езика държат тест за определяне на нивото и след проверка от нашите спеиалисти-филолози се оценява нивото на владеене на езика. Занятията се провеждат в удобно за курсистите време, а учебната система, по която работим в школа ТАИС е Elevator. Урочните единици съсдържат теми от ежедневието, а граматиката и лексиката са представени по един нов и лесен за научаване начин. Заповядайте при нас! 
Публикувана в Курсове
Страница 1 от 4

Преводи и легализация 

Карта на сайта 

Харесайте ни