Образователен център ТАИС

гр. Варна, бул. Съборни 40

тел: 0899 233793

Испански език

Ние в ТАИС работим по Nuevo Ven.

Това е новата и преработена версия на успешния учебник по испански език Ven. В момента това е една от най-актуалните и популярни системи за изучаване на испански език. Тя обхваща нива А1 до B2 според Общата европейска езикова рамка.

Основавайки се на успеха на "Ven", "Nuevo Ven" си запазва методическата яснота и лекота на курса Ven като следва препоръките на Общата европейска езикова рамка и структурата на учебните планове на Институт Сервантес. Поставя се акцент върху комуникативния, лексикален и граматически език. Текстовете са автентични и съвременни, обхващащи разнообразни теми. Nuevo Ven 1(A1/A2) Системата включва учебник (състои се от 15 урока), учебна тетрадка и 3 броя CD за слушане.

След успешно приключване на първо ниво на курс испански език, курсистите могат да общуват по общи теми и да се справят с основни стандартни разговори, а също така могат да пишат кратки бележки и съобщения.

Nuevo Ven 2(B1/B1+) Системата включва учебник (състои се от 15 урока), учебна тетрадка и 3 броя CD за слушане. След успешно приключване на второ ниво курсистите могат кратко да се изразяват и аргументират и да се справят с почти всички ситуации от ежедневието.

Nuevo Ven 3(B2/B2+) Системата включва учебник (състои се от 12 урока), учебна тетрадка и 2 броя CD за слушане, а в допълнение са включени и три изпитни модела за подготовка за сертификата DELE Intermedio. След успешно приключване на трето ниво курсистите могат да се изразяват свободно по познати теми и да разбират различни видове текстов

 

 

Вижте още:

 

Преводи и легализация 

Карта на сайта 

Харесайте ни