Образователен център ТАИС

гр. Варна, бул. Съборни 40

тел: 0899 233793

График на занятията 

Август 2019
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Немски език

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ТАИС Е ЧЛЕН НА АСОЦИАЦИЯТА НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШИТЕ ЗНАНИЯ И ОПИТ. УЧЕТЕ НЕМСКИ В ТАИС!

Немският език (на немски - Deutsche Sprache) принадлежи към западната група на германските езици. Говори се главно в Германия, Австрия, основната част от Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург, Южен Тирол (Südtirol) в Италия, Източните кантони на Белгия и южна Дания, части от Румъния, в Елзас и североизточната част от Лотарингия във Франция. Немскоговорещи малцинства има и в някои източноевропейски страни. Немският език е роден език на 101 милиона души. Говорим език е на общо 121 милиона и стои на 9-то място по разпространение в света.

Ние, в Езиков център ТАИС, работим по една от най-новите и утвърдени учебни системи - Themen Aktuell. Тя предлага нови изображения и снимки в един съвременен план. Много от съдържанията на текстовете и упражненията са осъвременени и приспособени контекстово към днешният ден. Целите на курса по немски език са: Общуване в ежедневни ситуации, Активно участие в разговори по общи заинтригуващи теми, Работа с литературни и научни текстове.

Курс немски език по сиситемата Themen Aktuell 1 извежда до ниво А1 според Езиковата рамка на Съвета на Европа.

Курс немски език по системата Themen Aktuell 2 извежда до ниво А2, а Themen Aktuell Zertifikatsband до ниво В1(ZD).

Всяка част на учебната система съдържа учебник, работна тетрадка и CD.

В учебната програма е включена следната граматика: Gebrauch des Artikels Konjugation der Verben Rektion der Verben Reflexive Verben Perfekt Präteritum Der Kasus - Nominativ Akkusativ Dativ Genitiv Possessivpronomen Modal verben Konjunktionen Präsens.

Учебна система по немски език за напреднали Em Neu Mittelstufe Предпочитана учебна система за средно ниво на владеене на немски език. Тя преговаря и затвърждава учебния материал от ниво В1 и извежда до ниво В2. Подходяща за възрастни, покрили успешно изискванията на основното ниво. Подготвя успешно за следните изпити: сертификати на Гьоте Институт - telc Deutsch B2 и С1, Österreichishe Spachdiplome. Системата е разделена на тематично структурирани урочни единици, упражняващи четене, слушане, писане, говорене, лексика, граматика, правилно произношение и интонация.

Основна цел на курса:

Общуване на немски език в професионалната среда успешна писмена и устна комуникация развиване на умения за водене на бизнес разговори и бизнес - кореспонденция на немски език запознаване с основните сфери на политическия и обществен живот в някои немско-езични страни.

Курсът по немски език в езиков център ТАИС- Варна е индивидуален. Предлагаме групово обучение по немски език както за начинаещи, така и за напреднали. 

 

 

 

 

Вижте още:

Преводи и легализация 

Карта на сайта 

Харесайте ни